Friday, 28 October 2016

[Gambar] Mayat Lelaki Terjun Dari Jambatan Pulau Pinang Kedua Dijumpai

Mayat seorang lelaki yang dilaporkan mati lemas selepas terjun dari Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, berhampiran Batu Maung pada pagi Selasa berjaya ditemui anggota Jabatan Bomba dan Penyelamat pagi ini.

Isu Hairul Azreen Lambung Anak, Ini Kata Hairul Azreen....


Bila dah popular ni, semua yang dibuat mendapat perhatian kan?

Itu yan berlaku pada Hairul Azreen, gara-gara gambar Yusuf dilambung tinggi. Ramai yang mempersoalkan tindakan Hairul Azreen. Ada yang memberi nasihat dan amaran akibat perbuatan tersebut. 

Walaibagaimanapun, Hairul Azreen menerima segala teguran dan tidak sakit hati, menurut beliau :

Saya tak marah pun dengan komen yang ditulis, malah berterima kasih dengan mereka kerana menegur dan mengingatkan saya. Apa pun, ingin dijelaskan gambar itu diambil dari video yang saya rakam.
Pada masa sama rakaman itu dibuat dari sudut bawah, jadi ia kelihatan Yusuf seperti dilambung tinggi. Saya memahami perasaan mereka yang bimbang melihat gambar itu.

Hairul juga menjelaskan yang ini bukan kali pertama dia menjaga baby, sebelum ini dia pernah menjaga 15 orang anak saudaranya.

Memang saya pertama kali mendapat anak, tetapi ini bukan pengalaman pertama menjaga anak. Kalau nak tahu saya pernah menjaga 15 anak saudara. Setiap daripada mereka saya pernah melakukan perkara sama seperti Yusuf. 
Memang banyak yang menegur dengan memaklumkan ia boleh memberi kesan kepada kanak-kanak itu. Namun, disebabkan perasaan ingin tahu saya bertanya kenapa ia tak boleh dilakukan. Dari situ saya membuat kajian dan pembacaan sendiri.

Takpela Hairul, ramai yang tegur sebab sayangkan Yusuf. Lepas ni jangan diulang lagi kesilapan sama.

Thursday, 27 October 2016

Doctor Strange | Movie Review & Trailer

Hari ni (27/10) Doctor Strange akan ditayangkan. ICM memang dah tunggu lama cerita ni. 


Video Neelofa 'Belanja' Lurah Dada Viral?

Sekarang nama Neelofa melonjak naik kerana drama Suri Hati Mr Pilot. So, apa-apa yang dia buat akan menjadi perhatian Netizen. 



Sehinggakan baru-baru ini viral "Video Neelofa 'Belanja' Lurah Dada".


Aeril Zafrel Sindir Drama Suri Hati Mr Pilot?

Yeke?

Yeke?

ICM rasa korang ni pandai-pandai je kan?



Suri Hati Mr Pilot Episode 12 - Full Episode - Watch Online

Hi, 




ICM tahu sekarang tengah hot drama melayu Suri Hati Mr Pilot kan? So, ICM dengan baik hati nak bagi korang tengok online drama Suri Hati Mr Pilot ni. Full Episode! Sebab ICM pon memang tengah layan drama ni. HEHE

Nak tengok, boleh klik link di bawah ni ye :

Gambar Pelajar Perempuan Kena Ikat Rantai Besi Gara-Gara Ponteng Kelas? Melampau!

Melampau betul, terkejut ICM bila tengok gambar pelajar perempuan yang kena ikat dengan rantai besi tu!



Suri Hati Mr Pilot Episode 11 - Full Episode

Hi, 




ICM tahu sekarang tengah hot drama melayu Suri Hati Mr Pilot kan? So, ICM dengan baik hati nak bagi korang tengok online drama Suri Hati Mr Pilot ni. Full Episode! Sebab ICM pon memang tengah layan drama ni. HEHE

Nak tengok, boleh klik link di bawah ni ye :

Wednesday, 26 October 2016

Tangisan Ibu Kepada Salah Satu Mangsa ICU Sultanah Aminah Terbakar


Ibu kepada mangsa kebakaran, Logeswaran, 20, menangis sambil memeluk salah seorang anak lelakinya yang turut hadir sama ketika menuntut jasad anak lelakinya itu.

Jasad Logeswaran dituntut keluarga malam tadi dan dihantar ke kampung halaman mereka di Teluk Intan, Perak bagi urusan pengkebumian.




Pada kebakaran yang bermula 8.56 pagi itu, enam pesakit, terdiri daripada empat wanita dan dua lelaki maut. Mereka adalah antara tujuh pesakit di ICU berkenaan manakala seorang pesakit lagi ditemui selamat dan masih dirawat di HSA. 

Dua kakitangan HSA dihantar ke Hospital Sultan Ismail manakala seorang kakitangan dirawat di HSA akibat terhidu asap.eorang kakitangan dirawat di HSA akibat terhidu asap.

Suri Hati Mr Pilot Full Episode 1 - 16 | Tonton Online

Hi, 




ICM tahu sekarang tengah hot drama melayu Suri Hati Mr Pilot kan? So, ICM dengan baik hati nak bagi korang tengok online drama Suri Hati Mr Pilot ni. Full Episode! Sebab ICM pon memang tengah layan drama ni. HEHE

Nak tengok, boleh klik link di bawah ni ye :